Bitam.transformator voor recyclingRecent geciteerde fabrikanten

  • vrijgavetijd:2022-09-29 14:31:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:266
  • Korte omschrijving:

    Bitam.,De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs va

Artikel inhoud

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Bitam.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Bitam.transformator voor recyclingRecent geciteerde fabrikanten



Wiringwijze van droge transformator:

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

KredietgarantieNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,Bitam.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator,Bitam.Prijs van 200KVA-transformator, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Bitam.transformator voor recyclingRecent geciteerde fabrikanten



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

De kosten zijn redelijkHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Bitam.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Bitam.Look van olie van de radiator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Look van olie van de radiator

Overige productinformatie
  • Voorburg.kgmDubbele cilinder hydraulisch hefplatformUitleg van de aankoopmethode

    Voorburg.kgmDubbele cilinder hydraulisch hefplatformUitleg van de aankoopmethode

  • Lucca.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

    Lucca.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

  • Lucca.Klein mobiel hydraulisch hefplatformonzekerheden in de sector

    Lucca.Klein mobiel hydraulisch hefplatformonzekerheden in de sector

  • Lucca.Elektrische hydraulische hefplatformtruckWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

    Lucca.Elektrische hydraulische hefplatformtruckWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

  • Lucca.Mobiele hydraulische instapbrugVereisten voor beoordelingsmateriaal

    Lucca.Mobiele hydraulische instapbrugVereisten voor beoordelingsmateriaal

  • VespermHydraulische instapbrug Vaste instapbrugPrincipe van richting

    VespermHydraulische instapbrug Vaste instapbrugPrincipe van richting

  • Augsburg.Hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

    Augsburg.Hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

  • Burgas.Hydraulische barrièrevrije liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    Burgas.Hydraulische barrièrevrije liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!